LEGO Kalender 2024 | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Kalender 2024

Het laatste kwartaal van 2023 is alweer begonnen en op 29 oktober 2023 wordt de klok een uur teruggezet. Het is nu tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe LEGO wand kalender voor het komende jaar.

Het aanbod aan wandkalenders is groot, maar er is slechts een beperkt aantal ‘goede’ kalenders voor LEGO-fans. Tijdens het Fanweekend in Skaerbaek (Denemarken) eind september werd daar de ‘officiële’ LEGO-wandkalender voor 2024 gepresenteerd en vooraf verkocht.

Er wachten je twaalf geweldige maandmotieven met LEGO-minifiguren, die op indrukwekkende wijze in scène werden gezet door onder meer de leden van de LEGO-gebruikersgroepen Stuck in Plastic en BrickCentral.

  

De jongens en meiden van Stuck in Plastic in Denemarken lieten op hun stand zien hoeveel werk er in de foto's zit. Daarnaast werden de vaardigheden van de LEGO fotografieprofessionals ook gedemonstreerd tijdens de workshops op locatie. Zoals het gezegde luidt: oefening baart kunst - en de foto's in de nieuwe LEGO wandkalender 2024 zijn indrukwekkend.

LEGO wandkalender 2024 en boek van Chronicle Books
Vorig jaar creëerde de internationale fangemeenschap samen met de Amerikaanse uitgever Chronicle Books een gaaf LEGO-boek. De LEGO-kalender is het nieuwste project dat door de uitgever wordt gepubliceerd. Ik vind het in ieder geval leuk en zal na nieuwjaar een jaar lang de muur in mijn kantoor sieren.

Terug naar blog