2TTOYS en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) | 2TTOYS ✓ Official shop

Natuurlijk ken je ons vanwege jouw interesse voor LEGO, PLAYMOBIL, Funko Pop en Cobi.

Maar wist je dat we nog meer doen? 

Menno en Simone van Nuland

Simone en Menno van Nuland vinden maatschappelijk ondernemen belangrijk. Zo is Simone oprichtster en voorzitster van Stichting Samen Plezier. Met deze stichting helpen we mensen. Met raad en daad, micro financieringen, juridische vraagstukken maar ook gewoon door er te zijn en te luisteren. Je bent altijd welkom om bij ons aan tafel te komen zitten in de winkel om hulp te vragen of jouw verhaal te vertellen. De koffie staat altijd klaar!

Onze winkel in Den Bosch fungeert als een doorgeefluik voor zaken die gevraagd worden door gezinnen. Simpele dingen als een strijkbout, fiets en kleding. Ook hebben we een groot aantal gezinnen die we aan het einde van het jaar blij maken met LEGO of PLAYMOBIL sets die wij als demonstratie model krijgen van de leveranciers. Stichting Samen Plezier organiseert vakanties en uitstapjes voor moeders met kleine kinderen en een "inkomens beperking". Dat doen we al jaren en inmiddels komen de kinderen van toen naar onze winkel met hun eigen kinderen. 

Ook is er het bedrijf 2T2B, waarvoor de eerste 2 T's staan voor de letters van de 2 zonen van Simone en Menno (Thygo en Thymen). De 2 B's staan voor "Bewind voering en Budget coaching". Met dat bedrijf helpen we mensen en gezinnen die om welke reden dan ook hulp nodig hebben bij het op de rit krijgen van hun leven. Dat doen we niet voor de vergoeding, de reden waarom we 2T2B hebben opgericht is omdat het professioneler over komt als je hulp krijgt vanuit een "echt" bedrijf.

Als je meer wilt weten; stuur een berichtje naar INFO@2TTOYS.NL, loop de winkel binnen of stuur een Whatsapp bericht naar 06-20653022.

Simone is in het programma "Surprise Surprise" verrast door een tribune vol mensen waar ze veel voor betekend heeft. Bekijk de video hieronder

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD