LEGO Minifiguren Series 25 (71045): Scan datamatrixcodes en identificeer minifiguren | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Minifiguren Series 25 (71045): Scan datamatrixcodes en identificeer minifiguren

LEGO Minifiguren Serie 25 71045 Scannen Anleitung

We zijn je nog wat nieuws verschuldigd over de LEGO Minifiguren Serie 25, omdat deze deze keer grotendeels kan worden bepaald door meer dan alleen de gewicht, maar ook op basis van de datamatrix die op de dozen is afgedrukt. Omdat er twee verschillende pakketten zijn, werkt dit niet in alle gevallen, maar in ieder geval in de meeste gevallen.

Hier willen we uitleggen hoe je de LEGO Minifiguren Serie 25 (71045) kunt scannen en alle figuren kunt identificeren zonder de minifiguren te wegen.

Verschillende internetgebruikers hebben dit de afgelopen weken ontdekt, maar de informatie werd voor het eerst gepubliceerd - voor zover wij kunnen begrijpen - door de Reddit-gebruiker wesandell op Reddit .

Door de dozen met minifiguren te scannen, wordt het vinden van de individuele minifiguren eenvoudiger dan ooit, of beter gezegd, net zo eenvoudig als vroeger bij Serie 1, omdat barcodes toen al konden worden gescand.

Helaas betekent dit ook dat de aantrekkelijke figuren in veel winkels al uitverkocht zijn. Fans moeten dus wachten op extra leveringen. Vraag indien nodig aan uw dealers of en wanneer zij nieuwe goederen zullen ontvangen. We willen je uiteraard niet de mogelijkheid ontnemen om hier de minifiguren van de Serie 25 te identificeren en hebben daarom een ​​korte handleiding gemaakt waarin we je uitleggen hoe je met behulp van gratis apps en je smartphone binnen enkele seconden de figuren kunt vinden die je zoekt.

 

 

Terug naar blog