LEGO Stich | 2TTOYS âś“ Official shop<br>

LEGO Stich

Stitch is terug en beter dan ooit! Deze door Legohaulic ontworpen set is ingediend om mee te doen aan de LEGO Ideas contest. Als er genoeg stemmen zijn, dan wordt deze set micchien in productie genomen.

"Nadat ik met de eerste versie van Stitch 10.000 supporters had bereikt, wilde ik een paar dingen opnieuw ontwerpen en enkele verbeteringen aanbrengen. Ik hou van het karakter van Stitch en ik was heel blij dat zoveel mensen hem eerder steunden.

Stitch is zeer beweegbaar. Met 13 articulatiepunten kan hij het karakter en de persoonlijkheid van Lilo's lieve blauwe 'hond' echt vastleggen. Hij zou een geweldige aanvulling zijn op iemands ohana met alle schattigheid en charme en absoluut zonder vernietiging en chaos. Het algehele ontwerp is vrij eenvoudig, waardoor het perfect is om te bouwen door kinderen en volwassenen. Met een lengte van 19 cm zou hij zich prima thuis voelen op een bureau op kantoor of in een kinderkamer. Dankzij de kogelgewrichten en scharnierende elementen is hij gemakkelijk van de ene houding naar de andere te veranderen. Het ontwerp heeft ook de mogelijkheid om Stitch's extra set armen en antennes toe te voegen.

Ohana betekent familie, en familie betekent dat niemand achterblijft of vergeten wordt. Vergeet dus niet te stemmen en maak Stitch onderdeel van de LEGO ohana." 43249

By Legohaulic

 

Terug naar blog